бул. Симеоновско шосе 109 б
София,
България
23.3323574999999
42.6275505
UserLikes
Име: ВЕНТО ТЕХНИК
Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 109 б
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.ventotehnik.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Електрическа енергия
Дейност:

Проектиране и монтаж на слънчеви и климатични системи

Ключови думи: венто техник, вентилация, климатици, vrv, vrf

Сподели във Facebook




За нас

Фирма ВЕНТО ТЕХНИК ООД е създадена през 2008 г. с предмет на дейност проектиране, доставка, изграждане и поддръжка на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации. Членовете на фирмата се занимават с климатична, вентилационна и отоплителна техника от началото на 90-те години. Натрупаният опит и познания в сферата, довежда до необходимостта от създаването на сравнително младото дружество.

Фирмата разполага със звено от висококвалифициран проектантски екип който е готов да посрещне най- високите изисквания в съвременните архитектурни решения, както и разнообразните желания и оч
ВЕНТО ТЕХНИК
аквания на клиентите. Наличието на опитни монтажни групи осигурява бърз и качествен монтаж на инсталациите за по-добър микроклимат, както и диагностика и ремонт на вече изградените такива.

ВЕНТО ТЕХНИК ООД също така предлага на своите клиенти и партньори богат избор на съоръжения, като работим с най-големите представители на водещите световни производители в областта. Всички доставяни продукти притежават необходимите сертификати за качество и безопасност от CE и TÜV. Предоставяме гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини и съоръжения, които доставяме и монтираме.
 
Открийте ни в Google+